A csőtörés budapesten és vidéken is egyaránt borzasztó

Mit lehet ezzel tenni, leginkább semmit. Elzárod a vizet és várod, hogy kiérjen a szerelő, aki jó esetben még aznap a helyszínre tud menni. Legalábbis mifelénk vidéken ez volt a módi. Aztán felköltöztem Budapestre és kicsit megváltoztak a viszonyok a reagálás gyorsaságát illetően – a legtöbb szolgáltató esetében. Szerencsére ezzel kapcsolatban a vízszerelés, mint szolgáltatás sem volt kivétel. A legpozitívabb tapasztalatom pedig egyenesen az volt, hogy itt él és működik az sos vízszerelés szolgáltatás, vagyis az azonnali reagálás az igazán sürgős esetekre. A csőtörés budapesten tehát egy élhetőbb jelenség, mint vidéken – úgy általánosságban. Persze mindenhol borzasztó ezt megélni, de ahol hamar tudják orvosolni, ott talán egy fokkal elfogadhatóbb a dolog.

A mai hírem csak egy egyszerű és gyors bemutatás lenne annak kapcsán, hogy nekem mennyire szerencsém volt a vizszereles.net csapatával és hogy mennyire tudom ajánlani, hogy őket hívjátok, ha tényleg gyorsan kell a segítség a ház vizes ügyeiben. Nem tudom, hogy mennyien foglalkozhatnak egyébként a fővárosban és Pest megyében ilyen gyors reagálásúan a vízszereléssel, de számomra egyértelmű volt a választás, mert egy ismerősöm ajánlotta őket, amikor csőtörésünk volt.

Ha a csőtörés budapesten ér, vagy Pest megye bármelyik településén, akkor a vizszereles.net egy jó és bevethető megoldás, hiszen ők ezen a területen belül vállalnak sos és kevésbé sos munkákat. A honlapjukról arról is lehet tájékozódni, hogy például egy ilyen csőtörés esetén amennyiben lehetőség van rá a helyszíni adottságoknak megfelelően, akkor a legmodernebb eljárással dolgoznak. Ez alatt azt értem, hogy nem kell rögtön felbontani a fél fürdőt, vagy konyhát, vagy udvart, hanem egy csőkamerás megoldással végignézik a rendszert, hogy vajon hol lehet pontosan a hiba és mi okozhatja az ázást – ha nem egyértelmű. Ezek után pedig szerencsére nincs más hátra, csak az, hogy kizárólag a szükséges helyeken legyen megbontva a burkolat és ott történjen csak ilyen jellegű drasztikus beavatkozás, ahol feltétlenül szükséges.

Nálunk is így volt, ahogy az a honlapon meg volt írva. Egy csőkamerás vizsgálatot követően megállapították a csőtörés helyét, ami legnagyobb szerencsémre olyan felületen volt, ahol nem kellett egy pici falon kívül mást megbontani. Ott helyben orvosolták a problémát és néhány órán belül már tovább is álltak a következő helyszínükre.

Nálunk így zajlott a csőtörés budapesten azonnali megoldással a vizszereles.net jóvoltából. Nektek volt esetleg már hasonló kellemetlen – de a szolgáltatás szempontjából mégis kellemes tapasztalatotok? Akkor írjátok meg és igyekszem abból is hírt kovácsolni valamelyik következő bejegyzésemben!