A hírek rengeteg fontos dologra világítanak rá

Kevés olyan hír van, amely valódi hírértékkel bír, és igenis fontos lehetne sok ember számára az elolvasása. Az ilyen hírek olyan nézőpontokból mutatnak meg eseményeket, embereket, amelyből még nem láttuk, vagy épp olyan dolgokról szól, amelyek már önmagukban képessé tesznek arra, hogy más szemüveggel tekintsünk a világra.
Nem volt ez másképp akkor sem, amikor egy jótékonyságra felhívó cikket láttam. Mindig támogattam az ilyet, most sem volt másképp, ám a téma elgondolkodtatott. A bejegyzésben szereplő család elvesztette minden vagyonát egy tűzvész miatt. Természetes, hogy összefogunk, hogy segítsük életük újrateremtését, de mi lenne akkor, ha a többi embernek segítenénk abban, hogy elkerülhesse ezt az óriási bajt? Erre való a lakásbiztosítás!

A lakásbiztosítás mondhatni alap kellék minden ingatlan esetében, azonban mégsem rendelkezik vele a magyar háztartások 1/3 része. Ez a pár ezer forintos tétel iszonyatosan sokat jelent, a fentebb említett helyzetben lehetőséget adott volna az újrakezdésre.
Az ilyen biztosítások nagyon széles körben vannak jelen a piacon. Könnyedén, akár az otthonunkban ülve, az internet adta lehetőségeket kihasználva online kalkulátorokkal is köthetünk egyet. Számos cég foglalkozik vele, ám, ha komplexen akarjuk áttekinteni a lehetőségeket, a Pannon Safe jó választás lehet.

A társaság egy kiterjedt partnerhálózattal rendelkező, több, mint 20 éves cég. Megbízhatóak, ügyfélközpontú hozzáállásuk lehetővé teszi, hogy a biztosítási ügyintézés senkinek ne legyen nehézkes, és a megfelelően összeállított programokat kapjuk akkor is, hogyha nem vagyunk a témában jártasak.
A munkatársaik készségesek, szakmai kérdésekkel kapcsolatban is rendelkezésre állnak, és sok esetben az ügyintézésben is segítenek, ha úgy hozza a szükségünk.

A weboldaluk minden biztosítási termékről részletes információt szolgáltat. A leírások által könnyen eldönthetjük, melyikre van szükségünk az adott élethelyzetben. A lakásbiztosítás mellett egyéb szolgáltatások is elérhetőek náluk, ilyen például a KGFB és a casco, de hitelügyintézéssel, nyugdíj- és utasbiztosításokkal is foglalkoznak.
A széles partneri kapcsolatok által pedig számos ajánlat közül válogathatunk egyetlen termékkategórián belül is.

A Pannon Safe a minőséget képviseli, emiatt csak a legkiválóbb biztosító társaságok termékeit közvetíti. Ez több szempontból is lényeges, az egyik ilyen az ügyintézés. A Pannon Safe munkatársai készségesen segítenek nekünk bármiben, azonban egy komolyabb kár esetén közel sem mindegy, milyen hátterű és szervezettségű cég fizet majd nekünk. Ilyen helyzetekben minél gördülékenyen megy a dolog, annál jobb. Mindezen felül az is fontos, mennyi az az összeg, amit a kár rendbetételére kapunk. A neves, nagy múltú biztosítók nem arról híresek, hogy néhány ezer forinttal kiszúrják a szemünket, ezért remek, hogy a Pannon Safe ilyen társaságokkal áll kapcsolatban.
A termékek egyénre szabhatóak, melyre az online kalkulátorok adnak lehetőséget. A fedezeti szintek mellett kiegészítő biztosítások is belevehetőek például egy lakásbiztosításba, ami garantálja, hogy minden fontos ingóság védve legyen, és valóban azért fizessünk, amire valóban szükségünk és igényünk van. Itt nem kell tartanunk attól, hogy alulbiztosított helyzet áll elő, vagy, hogy felesleges, akár nem létező dolgokra nyújtott védelem is bekerül a programba, hiszen 100%-ig mi állítjuk össze, mit tartalmazzon a biztosítás.

Nekem személy szerint nagyszerű tapasztalataim vannak ezzel a céggel. Nem csak a biztosítás megkötése volt egyszerű, hanem a kárügyintézés és a kárrendezés is, amikor arra került a sor. A weboldalukon minden el tudtam intézni. Nem véletlen, hogy ügyfeleik 92%-a ajánlaná őket másoknak is!

Ha tehetném, én is ajánlanám mindenkinek, hogy kössön lakásbiztosítást. Ez védi a legnagyobb vagyonunkat, így kiemelten fontos, hogy esélyt se adjunk arra, hogy ezt a leckét a saját kárunkból kelljen megtanulni!