A hírekben is lehet néha hasznosat olvasni

Mindig követem a híreket, hiszen szeretek naprakész lenni. A mai világban ez elengedhetetlen, ha tartani akarjuk a lépést. A minap egy érdekes cikket olvastam, mégpedig arról, hogy mennyire sok baleset történik az utakon amiatt, hogy sok autó nem részesül megfelelő karbantartásban. Ezek mellett adtak néhány tippet is, mire kell figyelnünk, hogyha szeretnénk megőrizni a kocsink megfelelő állapotát.

Ezeken erősen elgondolkoztam. Sajnos én sem tettem meg a szükséges lépéseket, vagyis, pontosabban mondva elég lazán kezeltem őket. Így döntöttem el, hogy tartok az autón egy teljeskörű karbantartást, és az ápolásra is jobban figyelek innentől fogva.
A közösségi médiában találtam rá először az olajwebshop.hu oldalára. A több, mint tízezer követővel rendelkező oldal rengeteg pozitív értékelést kapott, ami egyből bizalmat ébresztett bennem. Mi is lehetne jobb visszajelzés, mint az, hogy ennyi, egymástól független ember megbízik bennük?

Ezen felbuzdulva döntöttem úgy, hogy szétnézek a webshopjukban is. Átlátható, könnyen kezelhető felület fogadott, ahol a különböző termékek kategorikusan voltak rendezve. Örömmel láttam, hogy minden rendelésre 100%-os elégedettségi garanciát vállalnak. Ez azt jelenti a gyakorlatban, hogyha valami miatt nem lennék elégedett a rendelésemmel, akkor indoklás nélkül visszaküldhetem nekik a terméket 30 napon belül. Az ő céljuk az, hogy a vásárló valóban elégedett legyen velük, és maximálisan bíznak a szolgáltatásuk minőségében.

A magas minőségnek cáfolhatatlan jele, hogy rengeteg nagyvállalat is őket bízta meg a járműveik karbantartásához szükséges dolgok biztosítására. Tényleg nagy cégekről van szó, köztük van a MÁV és a Dohányboltellátó is, de több önkormányzat is hozzájuk fordult segítségért.

Bár semmi gondom nincs a webes vásárlással, mégis örültem, amikor láttam, hogy van 3 boltjuk is Budapesten, ahová szükség esetén betérve személyesen is tudunk vásárolni. Úgy döntöttem, a olajwebshop.hu-ról való rendelés helyett felkeresem őket, hisz tervben volt számos dolog beszerzése is.

A helyszín könnyen megközelíthető volt, és kiderült, hogy az egyik boltjuk nincs is messze a lakásomtól.
A boltba betérve kellemes hangulat fogadott, kedvesen voltak az eladók. Hamar beszélgetésbe elegyedtünk, amiből hamar meglátszott a munkatársaik szakértelme, magas tudása. Rengeteg hasznos tippet adtak, és segítettek kiválasztani a számomra legmegfelelőbb termékeket is. Ezen felül azt is elmondták, hogy mire kell odafigyelnem a kiválasztásukkor, hogy legközelebb már egyedül is be tudjam szerezni ezeket, akár a webshopból.

Nagyon jó élményekkel tértem haza a boltból. Jó volt végre olyan szolgáltatásban részt venni, ahol az ügyfél az első, és tényleg az a céljuk, hogy valós értéket adjanak. A olajwebshop.hu-ról biztosan fogok még rendelni!