A rendszeres híradónézésnek számos pozitív hatása van

Ti, mint hű olvasóim bizonyára már olvastátok egy korábbi bejegyzésemet arról, mennyire fontosnak tartom, hogy kövessem a híreket. És milyen jól teszem! Az esti hírek nézése már kötelező program, nem fordulhat elő olyan nap, hogy kihagyjam. Rossz szokásom, hogy tévézés közben nyomkodom a telefonom, amiért nagyon mérges szoktam lenni magamra. Legutóbb azonban nem bántam meg! Elém tárult ugyanis egy olyan webshop, amelyre érdemes figyelmet fordítani.

Ez nem volt más, mint a CipoMarket.hu. A CipoMarket.hu már hosszú idő óta forgalmazza márkás cipőit vásárlói legnagyobb megelégedésére és örömére. A webshop ismert márkákkal látja el a cipőre vágyókat, hiszen termékei között megtalálhatóak az Adidas, a Nike, az S. Oliver, a Batz, a D.D. Step a Mayo Chix és megannyi más neves gyártó árucikkei is. Nemcsak cipőket, bakancsokat, csizmákat, papucsokat, szandálokat forgalmaznak, de táskákat és kiegészítőket (pl. öveket) is.

A rendelés nagyon egyszerű, a CipoMarket.hu webáruház logikus termékcsoportosítása és kiterjed szűrőfunkciói segítenek minden lépés végrehajtásában. A termékek női-, férfi- és gyerekcipők felosztásában találhatóak meg, a márkák szerinti és a kategóriák alapján történő csoportosítás külön oszlopokat képeznek ugyanúgy, ahogy a táskák is. Miután beléptünk a kívánt terméket tartalmazó kategóriába, érdemes használni a szűrőket. Itt kiválaszthatjuk a megvásárolni kívánt cipő méretét, színét, márkáját, árfekvését, sarokmagasságát, de még a kedvezmény mértékét is. Ha igazán olcsó cipőket keresünk, kattintsunk a 60-70%-os kedvezményeket jelölő rubrikára.

Miután kiválasztottuk a szükséges terméket, helyezzük a kosárba és véglegesítsük a rendelést. A rendelés feladásához csupán már csak az adatainkat kell megadni (nevünket, szállítási címet, számlázási címet, e-mail címet, telefonszámot), valamint ki kell választanunk a fizetési módot és a szállítási módot is. A fizetés történhet előre utalással és utánvéttel is. Az utánvét lehet készpénzes vagy bankkártyás fizetés a futárnál. Előre utaláshoz a CipoMarket.hu küldi meg a szükséges adatokat e-mailben a rendelés véglegesítését követően.

A szállítást a GLS végzi, kérhetőek a termékek házhoz, a GLS hétköznapokon 8 és 17 óra között végzi a kiszállítást, így a rendelés során érdemes olyan címet megadni, ahol munkaidőben elérhetőek vagyunk (akár a munkahely címe is megadható, a lényeg, hogy át tudjuk venni a rendelést). A rendelés egyébként PickPack ponton is átvehető, illetve négy nagyvárosban is, így Szombathelyen, Győrben, Vácon és Esztergomban is. A szállítás költsége egységesen 1000 Ft az ország egész területére, 60.000 Ft feletti rendelés esetén pedig ingyenes.

Ha mégsem megfelelő a rendelt termék, kérhető a csere vagy a termék árának visszafizetése is. Az erről szóló igényt e-mailben kell jelezni a CipoMarket számára. A csere ideje körül-belül 8 nap, a visszafizetést szintén ők intézik. Viszont a visszaküldés költségei a vevőt terheli, aki meg szeretné váltani a rendelt termékek árát.

Így alakult, hogy az esti hírek nézése közben megismerkedtem a CipoMarket.hu webshopot, ahol nagyszerű termékekre bukkantam. Továbbra is maradok megrögzött hírnéző, hiszen kár lenne lemaradni valamiről, nem?