Duguláselhárítás mesterfokon

Mosogatás közben szeretem, ha megy a rádió, mert így sokkal jobban leköt, amit hallok, mint maga a házimunka fáradalmai. Általában a híreket szoktam hallgatni ilyenkor, ami egyben hasznos is, mert az utóbbi időben nem igazán volt időm leülni a gép elé és átböngészni a hírfolyamot, illetve amióta itthonról dolgozom már az újságolvasás is kimarad az életemből, ami korábban hozzátartozott a reggeleimhez a tömött metrón ülve. Viszont nem szeretek kimaradni a világ történéseiből, mert elég kellemetlenül érzem magam, ha egy társaságban rajtam kívül mindenki jól értesült az eseményekről, én pedig hozzászólni se tudok. Általában a közélettel és a különböző, tudományos kutatásokkal kapcsolatos hírekben szeretek elmerülni, de ha egy újság kerül a kezembe persze előfordul, hogy a bulvár cikkekbe is belepillantok. Ami egy kicsit ironikus mert régen sose értettem mit élveznek az emberek azon, hogy más életén csámcsoghatnak, de az utóbbi időben velem is előfordult, hogy teljes átéléssel elmerültem egy-egy sztár magánéletéről szóló cikkben vagy beszélgetésben, és fel se tűnt, hogy ugyanazt csinálom, amit sokan mások, fejcsóválva ítélkezek olyan emberek felett, akiknek az életét csak a képernyőn át látom. Ennyiből talán egy fokkal jobb, hogy most már csak rádiót hallgatok, ahol ha a megfelelő adást kapcsolom be, akkor akaratlanul se irányul át a figyelmem a hasznos és érdekes hírekről, a többnyire pénzért összekovácsolt felszínes pletykákra.

Ma reggel is a szokásos rituálét készültem elvégezni. Felkeltem, ittam egy kávét, majd bekapcsoltam a rádiót, amiben épp egy izgalmasnak hangzó tudományos kísérletről volt szó. Odaléptem a mosogatóhoz, hogy felengedjem vízzel a csapot, és elmosogassam a gyerekek által a pultra halmozott mosatlant, de legnagyobb rémületemre az már színültig volt a tegnap esti mosogatásra használt vízzel. Értetlenül piszkálgattam egy darabig a lefolyót, hátha csak eltömítette valami a nyílást, de a víz meg se moccant. Szuper, gondoltam. Már csak ez hiányzott. Idén másodszorra dugult el a lefolyó. Miután felhívtam a férjemet és idegesen ecseteltem neki a helyzetet, azt javasolta keressem fel a vizgazfutesszerelo24 hu oldalát, amit nem rég ajánlott neki egy barátja és hívjam ki őket. Eddig többnyire megoldottuk a problémát házilag ecettel és szódával, de most én is beláttam, hogy ez nem mehet így tovább. Fel is kerestem az említett cég honlapját és gyorsan átfutottam rajta a szememmel.

A vizgazfutesszerelo24 hu egy olyan víz-, gáz-, illetve fűtésszereléssel és duguláselhárítással foglalkozó cég, amely SOS helyzetekre kínál akár 1 órán belüli segítséget, kiszállással és szereléssel. Ezen felül 0-24 órás ügyeleti szolgálatot biztosít, tehát akár az éjszaka közepén is riaszthatjuk őket egy elromlott csaphoz, vagy fűtőtesthez. A cég több, mint harminc év tapasztalattal a háta mögött, nagyszerű szakemberekkel áll a segélykérők rendelkezésére. A munkájukra továbbá garanciát is vállalnak, így tényleg megnyugodhatunk, hogy megfelelő munkát végeznek. Javítást, cserét, karbantartást, felújítást és kiépítést is vállalnak, legyen szó akár fűtés vagy vízrendszerről, vagy gázkészülékekről.

Mind családi házak, lakások, panelházak, társasházak, ipari létesítmények, illetve cégek számára rendelkezésre állnak a nap 24 órájában, és a profi szaktudásuknak, illetve az alkatrész beszállító összeköttetéseiknek köszönhetően bármilyen problémát képesek orvosolni.

Riaszthatjuk őket például ha vizesedik a fal, csöpögnek a csapok, ha nem indul be a mosógép vagy a mosogatógép, de feltehetően nem a gép hibásodott meg. De értenek a csatornázáshoz is, illetve akkor is fordulhatunk hozzájuk, ha csak karbantartásról vagy egy új rendszer telepítéséről van szó.

Hasonlóképp kérhetjük a szolgáltatásukat, ha a gázkészülékek évi karbantartását szeretnénk elvégeztetni, vagy ha épp meleg víz vagy fűtés nélkül maradtunk. A vizgazfutesszerelo24 hu mind a legmodernebb gázkazánok, mind a régebbi, de még működőképes kazánok szerelését, javítását, ellenőrzését egyaránt vállalja.

Ha a fűtőrendszerünk hibásodott meg, elég ha a telefonba elmondjuk mit tapasztalunk, és a minden eshetőségre kiképzett szakemberek meg fogják tudni állapítani, hogy mi lehet a gond és rövid időn belül orvosolják.

Amennyiben hozzám hasonlóan a lefolyókkal akad gondja valakinek, a vizgazfutesszerelo24 hu ebben is tud segíteni. Az oldalukon azt olvastam, hogy nagynyomású ipari pumpákkal, és spirális duguláselhárító eszközökkel dolgoznak, amelyekkel gyorsan és hatékonyan tudják megoldani a problémát.

Mind ehhez semmi mást nem kell tennünk csak betelefonálni a céghez, vagy visszahívást kérni, majd a szakértők kérdéseire választ adva felvázolni a problémát, majd várni, hogy a szakemberek kiérkezzenek és elvégezzék a szükséges javítást, cserét, vagy helyreállítást.

A cég rendkívül alapos munkavégzést ígér, ami ugyan bizonyos esetekben hosszabb időt is igénybe vehet, de az egyszerűbb problémákkal gyorsan megküzdenek. Állításuk szerint nem engedhetik meg maguknak, hogy az ügyfelek csalódjanak a munkájukban, illetve természetesen az se érné meg nekik, hogy a garancia végett folyamatosan visszajárjanak egy-egy ügyfélhez, így minden szaktudást bevetve igyekeznek a lehető legprecízebb munkát végezni.

A garanciát egyébként a végzett szolgáltatástól függően egy, kettő, vagy öt évre, illetve még hosszabb időre vállalják. Bármilyen meghibásodás esetén, amely a vizgazfutesszerelo24 hu munkáját követően történik az adott eszközön vagy rendszerben, hívhatjuk a céget, akik a lehető leggyorsabban kiérkeznek és helyreállítják azt. Természetesen az igazi garanciát a minőségi munka és a szakemberek hozzáértése biztosítja, és a legfőbb cél, hogy az ügyfeleknek sokáig ne legyen gondja az adott berendezéssel.

Ami még a cég mellett szól az az, hogy az általuk kiállított hiteles számlát a biztosítok is elfogadják, ami bár magától értetődőnek tűnhet, koránt sem az. Az oldalon azt olvastam, már számos alkalommal kaptak visszajelzést az ügyfeleiktől, hogy más cégek, akiket korábban felkerestek nem szándékoztak számlát adni a munkáról, ami azért jelenthet gondot, mert a biztosítások kapcsán szükség lehet rá, ha nem akar az ember egy vagyont fizetni a javításkor, illetve természetesen a hiteles elszámoláshoz is elengedhetetlen.

Az oldalon azt is kifejtik, hogy egy profi gázszerelő képesítés akár 5 – 7 évig is eltarthat, és csak ezt követően nyúlhatnak hivatalosan gázkészülékekhez. A vizgazfutesszerelo24 hu minden egyes szakembere maga mögött tudhat egy ilyen hosszú képesítést, tehát megszerzett minden elengedhetetlen ismeretet és tudást, valamint évek óta van a szakmában, így a kellő tapasztalattal is rendelkezik. Ebből adódóan nem ismernek lehetetlent, és megoldhatatlan problémát, és javarészt már a telefonos egyeztetés után is meg tudják állapítani, hogy mi lehet a meghibásodás vagy nem megfelelő működés oka. Elég akár csak annyit jeleznünk, hogy nedvesek a falak, vagy a csapok elzárása után is pörög a vízóra, esetleg nem indul be a kazán, vagy nem melegednek fel a radiátorok a gázkészülék beindítása után, a szakemberek már ennyiből meg tudják állapítani, hogy milyen intézkedésekre lesz szükség és felkészülten tudnak kiérkezni a helyszínre.

A cég Budapesten és Pest megye egész területén a rendelkezésünkre áll, és a telefonos egyeztetést követően azonnal elindulnak.

Engem minden téren meggyőzött a cég bemutatkozása és a nyújtott szolgáltatások minőségét biztosító garancia, így hát kértem egy visszahívást az oldalon található szelvény kitöltésével, majd megrendeltem a szolgáltatást. Alig két óra múlva már gyönyörűen folyt le a víz a lefolyóból és neki is kezdhettem a mosogatásnak. Nem gondoltam volna, hogy van olyan cég, akik ilyen profi munkát végeznek, ráadásul ilyen gyorsan és rutinosan dolgoznak.