Hírfüggő lettem, ezért minden témához hozzá tudtam szólni

A híradó tök unalmas – gondoltam kisgyerekként, és mindig mérgesen elmentem játszani, mikor nagyiék este átkapcsolták a TV-t valamelyik hírműsorra. Aztán teltek az évek és én is unalmas felnőtté váltam, ami azzal is jár, hogy híradó függő lettem. Egy nap képes voltam 3-4 különböző adó műsorát megnézni, és akár vendégségben is otthagytam a társaságot, hogy híreket nézzek. 

Mondták is a haverjaim, hogy komoly baj van velem, de nem érdekelt, minden újdonságot tudni akartam. A balesetek nagyon izgalmasak voltak, de a gazdaság is érdekelt és a politika sem hagyott hidegen. Mind külföld, mind belföld érdekelt. Természetesen nem csak a TV-ben pörgettem a friss információkat, a hírportálokat is állandóan bújtam. 

Tudom elég geek viselkedés ez, de volt egy óriási előnye. Eszméletlen tájékozottságra tettem szert, bárkivel el tudtam beszélgetni bármilyen témáról. Lehetett szó terrorcselekményekről, valamilyen vállalatról, kétes politikai döntésekről, én képes voltam érdemben társalogni a témáról. 

Legutóbb egy lánnyal randiztam, és mondta, hogy kell neki egy hátitáska. Persze egyből tudtam, hogy most az annataska.hu webshop a legjobb üzlet, ahol a táskavásárlók megfordulhatnak, mert igényes weboldallal, kiváló akciókkal és minőségi termékekkel várnak minden érdeklődőt. 

A főoldalról nagyon egyszerűen eljuthatunk a háton viselhető tatyókhoz, nem kell mást tennünk, mint rányomni a “táskák típus szerint” menüpontra a bal oldali menüsorban, és kiválasztani az általunk preferált opciót. Találunk itt kézitáskákat, testtáskákat, válltáskákat, neszeszereket és mindenféle egyebet, de minket most a hátra tervezett darabok érdekelnek. 

A kategóriát böngészve a legváltozatosabb táskák tárulnak elénk – legalábbis a női kivitelezés tekintetében, férfiak számára egyszerűbb a termékpaletta, de erről majd egy picit később. Tehát van egy csomó különböző hátizsák, mindenféle méretben, színben és kivitelben. Szerencsére az oldal gondos készítői nem hagynak cserben minket, és csináltak egy tök király szűrőrendszert. Szűrhetünk például nemek alapján. Jelenleg csak férfi és nőnem közül választhatunk, de szerintem az polkorrektség növekedésével az itt kipipálható opciók száma is növekedni fog. Ha eldöntöttük milyen nemű személy számára szeretnénk táskát, jöhet a szín szerinti szűrés. Pont egy tucat szín közül választhatunk, olyan speciális lehetőségekkel, mint a virágos, vagy a vegyes. Ha tudjuk már, hogy fiú- vagy lány táskát akarunk-e, megvan a szín is, akkor nincs más feladatunk, mint a méret meghatározása. Akik hozzám hasonlóan imádják teletömni a táskájuk, azok az L és XL darabok között fogják megtalálni az igazit, a visszafogottabbaknak az S és M tatyik lesznek a megfelelők. 

Ígéretemhez híven, írok pár sort a férfi darabokról is. Mint mondtam, ebben a kategóriában nem olyan széles a színválaszték, van fekete, fekete és fekete. Viszont valamelyik táska fényesebb, valamelyik pedig mattosabb. Forma tekintetében találunk szögletesebb és kerekebb kialakításúakat, előbbi a maszkulin irány kedvelőit fogja megragadni, utóbbi a femininebb cuccok rajongóit. Az én kedvencem csak hipszter bringás táskának hívom, ez annyival kilóg a sorból, hogy kialakítás tekintetében magasabb a többinél, és madzaggal, valamint csatokkal rögzíthető, nincs rajta cipzár. Ez azért jó, mert tekerés közben nem kell attól tartanunk, hogy egy óvatlan mozdulat következtében kinyílik a táska, és széthullik a cuccunk. Ráadásul felülről kell belepakolni, és annyi holmit gyömöszölhetünk az aljára, amennyit nem szégyellünk. 

A hátitáska kínálatot elhagyva számos egyéb holmi is fellelhető a webshopban. Pénztárcák, övek és hasonló, kiváló minőségű kiegészítők várnak minden korosztályt, nemet és ízlést. Már csak böngészgetni az annataska.hu kínálatát is élmény, mert szép színekkel van kialakítva az oldal, és sugárzik belőle a visszafogott elegancia.