Hírolvasás közben mondtam a férjemnek, hogy megtaláltam, amit keresett

Szeretek tájékozott lenni a világ dolgaiban, bár a híreket már egyre ritkábban nézem a tévében. Inkább rádióban hallgatom a kocsiban, vezetés közben, vagy a különböző hírportálokat böngészem esténként, amikor akad pár szabad percem. Egyik nap a férjem hazaérve a munkájáról mesélt, és elpanaszolta, hogy sehol az országban nem találnak olyan acéllemez kereskedelmet, ami egy bizonyos vastagságú és méretű lemezt árulna. Abbahagytam a hírek böngészését és segítségül hívtam a keresőt. Találtam is egy vállalkozást Budapesten, amely többek között foglalkozik ilyesmivel.

Ez az Acélpartner Kft, amely többek között melegen hengerelt durvalemezek értékesítésével foglalkozik. A honlap adatai szerint négyféle minőségű acéllemezt értékesítenek saját raktárkészletről. Az első a melegen hengerelt ötvözetlen durva acéllemez. A második a melegen hengerelt finomszemcsés durva lemez, a harmadik a melegen hengerelt, növelt folyáshatárú és kopásálló durva lemez az utolsó a sorban pedig a melegen hengerelt, nemesíthető és/vagy betétben edzhető durva lemez.

 Javasolt felhasználási területük különböző, minőségüktől függ. De a terület nagyon változatos, mert  gép, épület, híd, jármű, nehézgép, egyéb szerkezetek gyártásához használhatók. Továbbá meleg vagy hideg üzemű berendezésekhez, tartályhoz, hőcserélő berendezésekhez, olaj- és gáz tárolókhoz, csővezeték szerelvények gyártásánál is szolgálhatnak alapanyagként.

Mindegyik minőségnél fel van tüntetve a szabvány, a minőség és a minőség igazolása, valamint egyéb kiegészítő információk is. A felsorolt lemezeket nyers tábla formájában árusítják, lángvágással szélezik és adott méretre vágják a megrendelő kérése szerint.  Minden lemez műbizonylattal rendelkezik. Ha még több információra lenne a szükség az árusított acéllemezek áraival minőségével és felhasználásával kapcsoltban, akkor a honlapon feltüntetett telefonszámokon lehet érdeklődni a kapcsolattartóknál. Igazából, ha én azt hallom acéllemez ár, nem tudom mi számít ezen a területen olcsónak, vagy drágának, mert nem értek hozzá. Ők képzettek és felkészültek, minden bizonnyal kielégítő válaszokat fogunk tőlük kapni felmerülő kérdéseinkre.

Az acéllemez kereskedelmen kívül az Acélpartner Kft CNC vezérelt gépi forgácsolással, láng-és plazmavágásal, valamint szemcseszórásos felülettitsztítással és hegesztési gyök előkészítéssel is foglalkozik. Fejlett technológiával, egyedi kivitelezésű, termékeket állítanak állítanak elő kifogástalan minőségben és korrekt árakon. Az elkészült termékeket úgynevezett szemcseszórásos felülettisztítási eljárással teszik esztétikussá.

acéllemez ár

1999-ben alakultak, tehát több, mint 20 éve vannak jelen a piacon. Ezalatt az évtized alatt folyamatosan fejlődtek, hogy a vevőiket a megszokott kiváló színvonalon tudják kiszolgálni, alkalmazkodva a piac alvárásaihoz. Korszerű gépekkel dolgoznak, 3 db lángvágó, 2 db plazmavágó áll rendelkezésükre. Emellett szemcseszóró berendezések, targoncák és híddaruk is segítik munkájukat.

Ügyfeleik főleg az építőipar-, a gépipar- és a vegyipar területeiről kerülnek ki, belföldről és külföldről egyaránt.

Az acélfeldolgozás és értékesítés mellett vállalnak egyéb tevékenységeket is, mint például az építőipaiban vállalt feladatok, de akár bérmunka végzése is. Vállalkozási szerződés alapján végeznek mindenféle kőműves, vagy lakatos munkát, de vállalják egyedi elképzelés alapján épületszerkezeti elemek kivitelezését is. Ezek mellett ha igény van rá, végeznek földmunkát ás vasúti pálya építést is.

A honlapot böngészve az volt a benyomásom, hogy az Acélpartner Kft. egy profi, felkészült vállalkozás, amelynek egyik beérkező megrendelői igény sem tud meglepetést okozni. Felkészült szakemberekkel, fejlett technológiával dolgoznak. Saját raktárkészletük van. ezek mind olyan kedvező feltételek, melyekkel változatos termékeket, magas darabszámon és rövid vállalási határidővel tudnak előállítani.

Tovább is küldtem honlapjuk címét a férjemnek, remélve, hogy találtam valami hasznosat, aztán folytattam a hírek böngészését.