Így oldottam meg a fotós kérdést

Mindig azzal kezdem a napomat, hogy bekapcsolom a tabletemet, és gyorsan végig böngészem a kedvenc hírportálomat. Úgy gondolom, hogy a tájékozódás fontos, akár a nagyvilág híreiről van szó, vagy arról, hogy mi is történik a közelünkben.

Vállalkozóként nemegyszer köszönhettem már egy jó döntésemet annak, hogy kellő mértékben oda figyeltem arra, hogy tájékozott maradjak. Sosem tudhatjuk, hogy milyen fontos hírek juthatnak el hozzánk, amikről jobb, ha minél előbb értesülünk.

Múltkor például azért kerültem ki egy dugót, mert a hírekben olvastam a torlódásról.

Tegnap pedig arról olvastam, hogy a fotósokat bizony egyre jobban meg kell fizetni.

Ez az utóbbi hír is kapóra jött nekem, mert éppen egy rendezvényt készülök szervezni. Mivel szerettem volna kicsit spórolni, ezért úgy döntöttem, hogy inkább a fotobox bérlés lesz a megoldás, ami kiválóan helyettesíthet egy fotóst bármilyen összejövetelen.

A selfiegep.hu szolgáltatója kifejezetten kedvező árban adja bérbe ezeket az eszközöket, és a honlapjukon olvasottak is meglehetősen meggyőzőek voltak, így úgy döntöttem, hogy őket fogom megkérni, hogy biztosítsanak nekem egy ilyen berendezést.

Ami még igazán meggyőző volt velük kapcsolatban, az egy impozáns lista, ahol szerepelnek azok a komoly cégek, akik már szerződtek velük. Itt nagyon híres magyar és külföldi vállalatok szerepelnek, ami számomra megerősítő jelleggel bírt ezzel a szolgáltatóval kapcsolatban.

Nem akartam túlbonyolítani, szóval egész egyszerűen online megadtam nekik a helyszínt, az időpontot, a dátumot és az elérhetőségeimet. Szinte azonnal kaptam is tőlük visszajelzést, és örömmel hallottam, hogy rendelkeznek szabad géppel a rendezvényem időpontjára.

Nem sokkal később már a szerződést is megkötöttük és kifizettem az előleget is. A fotobox bérlés tökéletesen megérte, hiszen ez a doboz volt az estének a fénypontja. Egész este csak azt láttam, hogy a legtöbb ember sorban áll, hogy képeket készíthessen magáról. Azért is volt olyan különösen népszerű ez a kis gép, mert a fotókat rögtön ki is nyomtatta a vendégek számára, így rögtön a kezükbe is vehették azokat.