Itt van egy jó tényleg igazán jó hír

https://prevenciopatika.hu

Nem akarok nagyon belemenni a dolgokba, de én hősiesen bevallom, hogy időnként sikerül elvesznem abban az eszméletlenül nagy híráradatban, ami manapság ránk zúdul. 100 meg egy helyről lehet hallani mindenfélét, az egyik pedig folyamatosan üti a másikat.

Most viszont remélem az én jó hírem eljut azokhoz, akiknek valóban a hasznukra vállhat a dolog, mivel egy nagyon jó lehetőségről van szó.

Szóval az egész úgy kezdődött, hogy a koronavírus idején nagyon nem volt kedvem a patikába lemenni, valahogy ezt a helyet amúgyis mindig a fertőzések csúcstalálkozójával kötöttem össze, hát még abban a helyzetben. Azon gondolkodtam, hogy milyen jó lenne, hogy az ételeket, a gyógyszereket is házhoz lehetne szállítani. Nem feltétlenül azokra gondolok, amik receptre kaphatók, de mondjuk a megfázás elleni italporok, vagy a vitaminok jöhetnének házhoz.

Miközben ezen morfondíroztam, teljesen váratlanul az egyik barátnőm elküldte nekem a https://prevenciopatika.hu weboldalt, ami tulajdonképpen pontosan az volt, amit én fejben elkezdtem keresni. Őrület, mi?

Ez egy online webshop, ahol olyan termékeket lehet vásárolni mint a patikában. Nincs sorban állás, nem kell a maszk mögött lihegni, addig nézelődsz és válogatsz ameddig akarsz és mindvégig a kényelmes kis foteledben ücsöröghetsz. Szerintem ez egy nagyon jó lehetőség, időt lehet vele megspórolni, és sokkal biztonságosabb. A kínálat hatalmas, közel 10 különféle termék kategória közül lehet választani és amúgy, ami még nagyon tetszik, hogy nem csak úgymond gyógyszerekkel lehet találkozni hanem egy kis mini drogériaként is lehet rá tekinteni, meg különböző szépségápolási termékeket is be lehet itt szerezni.

Most pedig néhány érdekesség a vásárlási és szállítási feltételekről. Én már nem egyszer jártam úgy, hogy a vásárlás után visszajelzett a szolgáltató, hogy az ár magasabb lett. A https://prevenciopatika.hu oldalán ilyen viszont biztos, hogy nem lesz ugyanis 100%-os árgaranciát biztosítanak, vagyis a rendelés után már nem változtatnak a termék árán. A szállítási díj, az a rendelés értékétől függően változhat, 1390 forintot kell fizetni, ha a rendelés nem éri el a 6000 forintot, 890 forintot kell fizetni, 6000 és 11 999 forint között, 12 000 forint felett pedig már díjmentes. Szerintem ez egy teljesen korrekt árazás, nem beszélve arról, hogy már az első sáv is meglehetősen alacsony. Helyszíni átvételre csak Szegeden van lehetőség, miután visszaigazolták rendelést.

Szerencsére sokféleképpen lehet fizetni; utánvéttel, bankkártyával és előre utalással is, de mivel nyilván nagyon sok ember rendelkezik egészségpénztári kártyával, amit leginkább a patikákban és/vagy drogériákban lehet használni, ez az opciót is választható a fizetés során.

Így a végére pedig még mondanék a https://prevenciopatika.hu oldalról pár pozitívumot. Mindig vannak akciók, tulajdonképpen annyi, hogy ennek készítettek egy külön aloldalt, ahol vannak havi akciók, szezonhoz vagy évszakhoz kötöttek, olyanok amiknek ingyenes a szállítása, vagy már közeli a lejárati dátumuk. Ide mindig érdemes benézni, könnyen lehet kincsekre találni potom összegekért.

Én mindenkinek szívből ajánlom a https://prevenciopatika.hu oldalát és remélem, hogy hasznotokra válik ez a jó hír!