Jó hír a diákmunkát keresőknek

Amikor híreket olvasok online, mindig kicsit azt érzem, hogy akarva-akaratlan túlterhelem az agyamat. Nem tudok megállni néhány kattintás után, az általam kedvelt híroldalakat majdnem mindig odáig kell frissítenem, ahol utoljára „lemaradtam”. Nem véletlen, hogy megalkották a „FOMO” kifejezést, nagyon találó arra a helyzetre, amiben ilyenkor találni szoktam magamat, nem akarok lemaradni a hírfolyamban, és megkockáztatni azt, hogy egy-egy cím – és vele együtt sztori – esetleg örökre elveszik a látóteremből. A jövőben legalább a hírek típusát igyekszem majd megszűrni, illetve napi időlimitet is tervezek beállítani ennek a hasznos, bár kétségkívül hosszadalmasra is nyúlható tevékenységnek. Mivel szeretem magam tájékozottnak érezni, ez az alapvető késztetésem, hogy minden információt szivacsként szívjak magamba, ugyanakkor egyébként is szoktam úgy érezni, hogy a nap során túltelítődöm az ingerekkel, akkor minek bonyolítom meg még jobban a saját helyzetem?! Magam sem tudom. Bízom benne, hogy a jövőben sikerül megoldást találnom erre a szituációra, és találok valami emészthetőbb formát, keretet a hírolvasásnak.

Ha már a híreknél tartunk: van egy olyan infóm, ami szerintem minden diáktársamnak érdekes és hasznos lehet! Nem mindig olyan egyszerű felkutatni, milyen lehetőségek vannak diákmunka budapesti viszonylatában, vagy akár a környéken. Ha beütöd a „diákmunka budapest” keresőkifejezést a neten, te magad is megtalálhatod a topiwork.hu oldalát, ami tip-top álláslehetőségeket kínál. Ami a legszimpatikusabb volt bennük már az első pillanattól kezdve, hogy abszolút elmondható róluk, hogy haladnak a korral, ugyanis minden fontos dolgot, ami a munkához kapcsolódik, már online is el tudunk náluk intézni. Emlékszem, hogy a nővérem még azt mesélte jó pár éve, hogy folyton be kell járnia az iskolaszövetkezetéhez, és csak onnan, a helyben található gépekről tudja megnézni a legújabb álláslehetőségeket… Nos, ennek a korszaknak teljességgel vége a TopiWorknél! Ők mindent megtesznek azért, hogy a partnereik és a diákjaik számára a megállapodás egy kölcsönös win-win szituáció legyen. Mindezt erősíti a tény, hogy hosszú évek óta dolgoznak együtt az adott, nagy nevű cégekkel, ezért tudják, hogy a munkaerő jó helyre kerül, valódi lehetőséget adnak a hallgatók kezébe. A diákok pedig korrekt feltételek mellett jó bérezésben, pozíciótól függően rugalmas körülmények között tudják megkeresni tanulmányaik végzése mellett az összeget, amire szükségük van. A jól fizető és szuper lehetőségeket kínáló diákmunka budapesten vagy környékén tehát elérhető, csak a TopiWork-öt kell keresned! Amikor épp gyakornoki helyet keresel, azaz mindenképpen a tanulmányaidhoz kapcsolódó munkában gondolkodsz, akkor is jusson eszedbe a topiwork.hu – nem csak nekem, de jó pár évfolyamtársamnak és barátomnak is sikerült itt melót találni, szóval mindenképp érdemes lehet lecsekkolni a weboldalt!

A TopiWork nem csupán álláslehetőséget kínál a hallgatók számára, hanem emellett még hasznos tartalommal is igyekszik megtölteni az oldalon belül kialakított blog felületet. Itt megannyi, az álláskereséshez kapcsolódó kérdés témájában olvashatunk bejegyzéseket – különösen ajánlom, hogy a munkakeresés közben olykor ide is vessetek egy-egy pillantást. Nem csak kezdő munkavállalók számára lehetnek hasznosak ezek a blogcikkek. Szóval biztatnék mindenkit, hogy látogassa meg az oldalt, akár hasznos álláskeresős tippeket olvasna, akár diákként szeretne munkát vállalni. A TopiWorknél a legjobb ajánlatok közül lehet szemezgetni! Sok sikert mindenkinek az álláskereséshez – akár gyakornoki, akár irodai vagy fizikai munkát kerestek –, ne feledjétek, a TopiWorknél alkalmi és hosszabb távra szóló lehetőségeket is találhattok!