Jó hír azoknak, akik cégalapításon törik a fejüket: akár ingyen megtehetik

Bizony, nem csalás nem ámítás, attól függően, milyen céget szeretnél alapítani, illetve milyen szolgáltatást szeretnél mellette igénybe venni akár ingyen is megalapíthatod saját cégedet! Persze a dolog nem egészen ilyen egyszerű, de nem sokkal bonyolultabb. Legalábbis korán sem annyira, mint amennyire az átlag ember gondolná.

A TopCegalapitas nagyszerű segítség egy kezdő cég alapítónak, hogy minden alappal rendelkezzen, mire a papírokat alá kell írni. Először is mindkét általuk kínált cégformát részletesen bemutatja a Kft.-t is és a Bt.-t is, emellett pedig esélyt kínál székhely szolgáltatás igénybe vételére is, aminek fejében elengedik a 18 ezer forintos cégalapítási díjat. A székhely szolgáltatás (attól függően melyik változatát veszik igénybe) mind a már meglévő, jól menő cégeknek is profitálhat, illetve az újonnan alapított, gyerek cipőben járóknak is. Ez előbbieknek az iparűzési adó (IPA) mentességgel kedvezhet a TopCegalapitas, míg az utóbbiaknak tárgyalóval Budapesten. Az IPA mentességhez egy újlengyeli székhely kell, aminek az ára 40 ezer forint 6+1 hónapra, míg a budapestihez egyértelműen budapesti, ami pedig 30 ezer forint ugyan így 6+1 hónapra.

Hogyha így intézik a leendő ügyfelek a cégalapítást, sok munkát és még egy kis pénzt is megspórolhatnak. Na igen, de én már meglévő jól menő cégeket is említettem, azokkal mi van? Nos, van hogy szükséges cég módosítást végezni, mikor új tagokat akar felvenni a cég, vagy régieket eltávolítani, nevet változtatni vagy hasonlók, nos annak a keretében, ugyan így díj nélkül lehet igénybe venni a TopCegalapitas szolgáltatásait székhely szolgáltatásért cserébe.

Persze egyik sem kötelező, de szerintem a cég helyzetétől függően mindkettő megéri. Remélem segítségül szolgált ez a ki poszt, ha pedig több információra lenne szüksége a kedves olvasónak, látogasson el a cikkben hagyott linkkel a TopCegalapitas weboldalára.