Kitaláltam egy jó megoldást, hogy ne süllyedjek el a hírek tengerében

A hagyományos, papír alapú újságolvasás számomra már a múlté. De azt sem akarom, hogy otthon, vagy munkában öt percenként kattintgassak a híroldalakra. Régen szerettem pedig, sok minden érdekelt, de ellepi a híreket manapság a politika, a hangulatkeltő negativitás, most például a járvány kapcsán. Ezért úgy döntöttem, hogy napi egyszer szánok rá időt, hogy mindenféle információ birtokába kerüljek. Néha beülök egy kávéra és ott veszem elő a tabletemet, néha ebédszünetben teszem ezt, vagy ha várnom kell a fodrásznál, és egyéb helyeken… Enélkül is szeretek jócskán időben megérkezni mindenhová, nehogy baj legyen útközben, és akkor ott szánom rá az időt az olvasásra.

A legjobb viszont ezt a masszázsszalonban tenni, mert utána van esélyem, pihentetően elmélázni az olvasottakon masszázs közben, aztán, ha úgy esik jobban, gyorsan el is felejteni mindent, ami bosszantó. Egy ideje direkt korábban érkezem, ha van időpontom a Karma Thai masszázsszalonba is, és ott igazán kellemes környezetben elüldögélhetek az előtérben, és átfuthatom a napi híreket. Leggyakrabban egy másfél órás ellazító nyakmasszázsra jelentkezem be oda, ami alatt tényleg van bőven lehetőségem kikapcsolni is, de úgy elmerengni bármin, hogy közben nem válok stresszessé az agyalástól. Hanem éppen ellenkezőleg: a végén még tisztábban is látok, mert kipihentnek érzem magam az igazán profi masszázs után. Ebben a szalonban a profizmus ugyanis tényleg kiemelendő: tökélyére fejlesztett technológiájú, tanult masszőrökkel találkozhatunk náluk. És ahogy írtam, az egész hely nagyon szerethető. Engem megnyugtat már az előtér is, ahol szívesen időzöm. Nehezen tudnám elmagyarázni, hogy pontosan miért, de tényleg nyugtató hangulata van, már önmagában.

nyakmasszázs Budapest

Egy jó nyakmasszázs Budapest szívében nekem olyasmi, ami segít a munkahét közepe táján kicsit feloldódnom, és erőt gyűjtenem a továbbiakra. A helytelen nyaktartással ülőknek szerintem különösen fontos lenne, hogy kövessék a példámat. A nyaki izomzat “beállása” még akár fejfájást, szédülést is okozhat idővel, sőt deformálódásokhoz vezethet. Rövidtávon izomgöcsök, hosszútávon gerincferdülés. A nyakunk nem játék! Nyugodtabban is alhatunk egy masszázs után. A Karma Thainál, említett profi masszőrök tradicionális thai koreográfia alapján oldják fel a problémás területek bajait. A nyakon túl a hát, a váll és a fej is bevonásra kerül a folyamat során, de én valamiért ezt a fajtát szeretem a legjobban, aminek a központjában a nyakra történő fókuszálás áll. Persze ebben a szalonban is többféle terület-központú kezelést kaphatunk. Van például talpmasszázs is, vagy meleg olajos testmasszázs a téli napokra.

Fej-, hát-, talp- vagy nyakmasszázs Budapesten tehát a legjobb helyen szerintem a Karma szalonjaiban kapható, fél-, egy-, vagy másfél órás időtartamban! Továbbá páros masszázsra is befizethetünk. Időpontot könnyű a weboldalon foglalni, ahol chatelni is lehet velük, amennyiben kérdéseink akadnának. Katt a fenti linkre és ti is szétnézhettek a lehetőségek és a képek között.