Közhírré tétetik: szuper multivitaminok a Biocity oldalán

Nem csupán azért vagyok a hírek szerelmese, mert mindig nagy izgalommal várom őket, hanem annálfogva is, hogy még szívesebben osztom meg a legérdekesebbeket a nagyérdeművel! Így indult el ez a blog, és amíg csak rajtam múlik, ebben a szellemben is fog működni.

Nem hiszek abban, hogy egyfajta hírre kellene specializálódnom. Hiszen az a jó, ha minél szélesebb közönséget meg tudok szólítani, ugye? Egy napi újságot is úgy állítanak össze, hogy minden korosztály, a legkülönfélébb érdeklődésű személyek megtalálhassák a nekik tetsző olvasnivalót. Ezért is írom meg a legkülönfélébb élményeimet is, tippeket, trükköket, mert végtelenül hiszek abban, hogy ez is bírhat valaki számára hírértékkel, nem csak a világ nagy eseményei vagy éppen a szaftos bulvár, ami gyakran eszeveszett módon generálja a kattintásokat.

Pontosan ezért osztom meg az egyik legújabb felfedezésemet, ami nem más, mint a biocity multivitaminok. A webshop felhasználóbarát felépítése és a kedvező árak, akciók fantasztikus vásárlási élménnyel kecsegtetnek. Mindig pár hónapra előre töltekezek fel multivitaminokkal, így többszörösen jól járok. A szállítás ugyanis 12 900 Ft felett ingyenes házhozszállítás és Pick Pack Pontra történő kézbesítés esetén is (alatta 1290 Ft, ami szintén nem egy nagy összeg), a Csomagpontra igénylés pedig még kedvezőbb feltéteket kínál, ugyanis már 6900 Ft-tól elérhető az ingyenes szállítás, az összeghatár alatt pedig 690 Ft-os postaköltséggel kalkulálhatunk. Utóbbinál érdemes úgy számolni, hogy csak kisebb, maximum 5 kg súlyú csomagoknál vehető igénybe ez a kiszállítási mód – így például multivitaminok esetén különösen jól jöhet ez az ajánlat.

A biocity multivitaminok a család apraja-nagyja számára kínálnak opciót: ugyanúgy be tudjuk szerezni náluk a szervezet optimális működéséhez szükséges vitaminokat a gyerekeknek, idősebbeknek és a felnőtt korosztálynak.

A multivitaminokat főként tabletta és kapszula formájában találjuk meg, de akad gumivitamin a kicsik örömére, valamint italporral és cseppekkel kiegészítendő kapszula is, így mindenki kiválaszthatja a számára legkényelmesebb, legmegfelelőbb opciót.

Hadd emeljek még ki néhány dolgot a webshoppal kapcsolatban. Szuper, hogy aki egészségtudatos próbál lenni és a környezetére is odafigyel, az több legyet üthet egy csapásra, ugyanis a Biocity igazán impozáns kínálattal rendelkezik öko tisztítószerek, pipere termékek és reform élelmiszerek terén is. Mindez a multivitaminokkal kiegészülve viszonylag pontos képet ad arról, hogy a cég mi mellett kötelezte el magát, amely egyébként a weboldalukon található kis bemutatkozóból és visszatekintő írásból is kiderül. A termékkínálatukat mindezek tükrében állították össze, és bátorítják a vásárlókat, hogy kérdéseikkel nyugodtan forduljanak hozzájuk, szakszerű segítséget fognak nyújtani és igyekeznek minden kérdésre a lehető leghamarabb választ nyújtani.

Összességében csak ajánlani tudom a biocity multivitaminokat és magát a webshopot is, hiszen ilyen elkötelezett, haladó szellemű, nem utolsósorban magyar vállalkozásokat mindig szívesen támogatok már csak azzal, hogy vásárolok tőlük és hírt adok róluk, emellett pedig nem is lehetnék elégedettebb a termékeikkel és a kiszállítással.