Napi hírek: időjárás, zenei lista és egy abroncs webáruház

Én szerkesztem az iskolai magazint, mint szakkör. Vagyis én találom ki a témákat, majd én rakom össze a kész cikkeket. A cikk havi egyszer jelenik meg, és ebben a hónapban az alábbi témákat találtam ki: Lesz egy havi összegző időjárás, lesz benne celeb hír is, de csak nagyon kevés. Lesz még benne zenei lista, a top kedvencekkel, végül pedig hasznos információk. Bemutatunk egy autószervizet, majd egy abroncs webáruházat.

Az utolsó cikk, az abroncsos ezt a címet kapta: Gumidiszkont autógumi kereső – gumiabroncs akár másnapi kiszállítással. Szerintem ez lesz a legérdekesebb az egész havi lapban. Nézzünk bele a cikkbe:

Gumidiszkont autógumi kereső – gumiabroncs akár másnapi kiszállítással

A bemutatott oldal a gumidiszkont.hu. Ez egy 19 éves cég, akik abroncsokat forgalmaznak és javítással is foglalkoznak. A honlapon több mint 30 ezer féle abroncs található, nem csak személyautóra, hanem kisteherautóra és terepjáróra is. Rengeteg márka és gyártó terméke van a honlapon, ami minden fel is van sorolva. Vannak téli és nyári gumik is, olyan ami defekttűrő rendszerrel rendelkezik, vagy ami erősített kivitelű.

A cég 100%-ban magyar kézben van, így minden termékre állítanak ki áfás számlát is és vállalnak pénz visszafizetési garanciát is, ha a vevő nem elégedett a vásárlással. Az abroncsokat házhoz szállítják, ha a vevő minimum 4 darabot vesz, akkor már a rendelést követő munkanapon. Ha főszezon van, akkor a szállítás akár több napot is igénybe vehet, de ez is csak 4-5 munkanap. Viszont személyesen is át lehet venni Miskolcon a rendelést.

Gumidiszkont autógumi kereső - gumiabroncs akár másnapi kiszállítással

A honlapon van egy remek cikk oldal, ahol rengeteg hasznos dolgot találhat az ember. Van például egy részletesebb leírás arról, hogyan is kell értelmezni az abroncson lévő jelzést, mit jelentenek a betűk és a számok. Arról is lehet olvasni, hogy mit jelent a DOT-szám, mi a Remek Falken eredmény vagy például mi a sebesség és a terhelési index, vagy a váltóméretek mit jelentenek. Írnak arról is, hogyan kell javítani az abroncsot vagy fel és leszerelni. Leírták, hogyan kell szemrevételezni az abroncsot, hogyan kell kiegyensúlyozni a kerekeket, ellenőrizni az abroncsban a levegő nyomását, vagy meghúzni a kerék csavarokat. Nagyon hasznos volt olvasni azt is, hogy miként kell tárolni az abroncsokat otthon, miután le lettek szerelve.

A 30 ezer abroncs közül nagyon egyszerű választani és megtalálni azt, amit az ember keres. Ugyanis érdemes tudni, hogy minden autóhoz szigorúan meg van adva, hogy milyen abroncsot szabad venni, így pontosú paramétereknek kell megfelelnie az abroncsoknak. A remek kereső és szűrő rendszernek köszönhetően hamar megtalálja az ember amit keres. Lehet keresni az autó márkája és évjárata alapján, az abroncs pontos méretei mentén is, vagy konkrét keresőszavak szerint, esetleg éppen tulajdonságok alapján.