Nem érünk rá várni a hírekre, megérkezett a víz fűtésszerelő!

Egyre többet hallok mostanában a hírekben a napelemes pályázatról. Azt is olvastam az újságban, hogy ismét elérhető lesz a felújítási támogatás valamikor. Jó is lenne, de sajnos a konkrét részleteket még egy hiteles forrás sem közölte, nekem pedig már most aktuális lenne a lakásfelújítás. A férjem is egyetért, eléggé szkeptikus a felröppent hírekkel kapcsolatban.

Valamelyik nap haza is állított azzal, hogy nem várhatunk tovább. Elöregedtek a házban a csővezetékek, így nem mehetünk bele a télbe. Ki fogja hát venni a bankból a megtakarított pénzünket, én pedig azonnal keressek egy víz fűtésszerelő szakembert. Na de mégis honnan? Én az egészhez nem értek, azt sem tudom, mivel hívjam fel őket!

A kezdeti pánik után hamar ráakadtam egy víz fűtésszerelő cég, a topvizgazfutesszerelo.hu honlapjára. A weboldalon szereplő információknak nagyon örültem, mivel így már sokkal könnyebben fel tudtam vázolni, hogy mit is szeretnénk. Látszott, hogy sok tapasztalat van már a hátuk mögött, így nem aggódtam amiatt, hogy mi történik, ha bármilyen váratlan helyzet adódik a víz- és gázvezetékek kibontása során.

Bár egy elég összetett feladatról volt szó, a cég szakképzett embereinek ez nem jelentett problémát és egész gyorsan meg is oldották. Mi teljesen elégedettek voltunk a végeredménnyel, és végre nem kell attól tartanunk hogy a hétvégi nyugodt újságolvasásunkat egy gázszivárgás vagy csőtörés zavarja meg. Ha lesz is még lehetőségem további felújítások elvégzésére a hírekben ígért támogatással, már tudom, kit fogok megbízni a víz- és gázszerelési munkákkal.