Tragikus hírek, tovább csökkent a Velencei-tó vízszintje

Az idei év pokolian izzasztó nyara nem csupán az emberekre gyakorol komoly hatást. Hazánk harmadik legnagyobb tava a Velencei-tó, vízszintje a sok éves átlag töredéke, mindössze 78 cm. Az elmúlt hónapokban több médium is beszámolt a jelenségről, a megoldás azonban még várat magára. A tó vízének pótlása bonyolult folyamat. A környező települések vezetői, valamint vízügyi szakemberek és civilek együtt keresik a probléma megoldását. Azt szokták mondani, ha kánikula, akkor irány vízpart! Viszont a strand sem jelent mindig enyhülést a hőség óráiban. Az idei nyáron komoly döntésre szántam el magam, klíma berendezés vásárlásba kezdtem. Rövid keresgélést követően rátaláltam a Klíma Global internetes felületére, ahol számtalan fontos információ érhető el.

Klíma berendezés vásárlása egyszerűen?

Korábban tartottam a klíma vásárlás nehézségeitől, azonban a Klíma Global oldalát tanulmányozva sokkal magabiztosabb lettem. Az egyszerű laikus nyelvén, érthetően írnak különböző berendezéseik használatáról, előnyéről és hátrányáról. Mellékelem a linket: https://klimaglobal.eu

A Klíma Global internetes felületét böngészve észrevettem, hogy egy sor egyéb hasznos szolgáltatásuk is könnyedén elérhető. A cég a klíma berendezések telepítése, javítás és karbantartása mellett egy sor egyéb szolgáltatással is rendelkezik. Ilyen például a hőszivattyú rendszerek telepítése, javítása és karbantartása, az ipari hűtéstechnika, valamint az elektromos konvektorok és fűtőpanelek értékesítése. Külön szeretném kiemelni, hogy minden egyes szolgáltatásuk remekül elkülöníthető egymástól, ezért egyáltalán nem bonyolult a kereső felület használata.

A felmerülő kérdésekre mindig van egy helyes válasz a Klíma Global oldalán

Amennyiben a fent említett szolgáltatásokkal kapcsolatban kérdése van, az info@klimaglobal.hu címen teheti fel őket. Hétköznapokon, hétfőtől-péntekig (08:00-16:00) telefonon is érdeklődhet a következő telefonszámon: 06703127218. A cég szakemberei mindent elkövetnek, hogy kellő alapossággal megválaszolják felmerülő kérdéseit.